Mandulagyulladásom van. A doki nem írt fel semmit, mert allergiás vagyok a penicilinre. Mit tegyek?
Már 3 napja borzalmasan fáj főleg a bal mandulám.Fel van dagadva és most is lüktet.A dokim csak annyit mondott:"reméljük hétfőre elmúlik"
Éjjel is arra ébredtem ,hogy nagyon fájt...de annyira ,hogy sírtam is már.Ma reggel meg már alig kaptam levegőt is...Szeptember óta negyedjére van.A fájdalom csillapítóval semmire sem megyek.Mit tegyek?
16/L
Áááááááááá a falra mászok az ilyen orvosoktól..menjél el egy másikhoz.. Én is penicilin érzékeny vagyok de feltalálták már szerencsére a penicilin származék nélküli antibiotikumokat.
Amugy ha 2 honap alatt megyedjére van,az már magában is elég indok h másik orvoshoz menj. Kezeltesd ki mert a mandulagyulladásnak lehetnek szövödményei,azzal eléggé vigyázni kell,vagy krónikussá válhat (nálad már kedz!!)
Most is felkeltem,mert már a fülem is fáj.
Amúgy meg mandulagyulladásra csak penicillines antibiotikum jó.
Nekem orvos mondta a penicillines dolgot.Elvileg múltkor is azért nem írt fel semmit.
Már megint sírok.Belázasodtam és nem tudom,hogy mit csináljak:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!