Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fitymaszűkület? Minek tudható...

Sinjockey kérdése:

Fitymaszűkület? Minek tudható be ez a jelenség, és első sorba HOGYAN OLDHATOM MEG?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok és egy ideje azt tapasztalom,hogy mint álló,mint nyugodt állapotban nehezemre esik felhúzni a fitymát,ugyanis annak a vége eléggé összeszűkült.Ha feszülésig felhúzom,és jobban megnézem,akkor egyértelműen tapasztalható,hogy eléggé vöröses,kicsit érdes,heges a fityma.(Magömlésem még nem volt,bár ez szerintem nem számít)

Mi a teendő?Urulógus?Hallottam ilyen szteroidos kenőcsökről,az az én esetemben hatásos lehet,vagy a melegvizes "tornáztatás"?Orvoshoz csak nagyon végső esetben akarok fordulni,bár tudom,hogy ez nem kívánságműsor!

Válaszotokat előre is köszönöm!

G

2013. aug. 26. 01:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is keress rá, mielött kérdezel...

itt a fórumon szamtalan fitymaszükületes (rövidités FSZ) kérdés volt, legalabb egy még fényképpel is. Te is föltehetsz egyet, tök anonim az egész.

Szüleidnek mutasd meg, de én nem félnék orvostól, nem vszinü hogy nagy dolgot javasol.

(Állítólag a fullra körülmetélés nem olyan jo, erröl is sokat írnak itt.)

2013. aug. 26. 01:43
 2/3 anonim ***** válasza:
46%

Ha mindkét állapotban hátra tudod húzni, akkor nagyon (nagyon) valószínű, hogy semmilyen műtéti beavatkozásra nem lesz szükség. Szteroidos kenőcsöt (pl. bétametazon valerát tartalmút) csak orvos írhat fel, így szükséges lesz elmenni egy olyan dokihoz, aki nem csak metélésben tud gondolkodni.

Mindenesetre a te helyzetedben a fityma nyújtása segíthet (kenőcs nélkül is – az nem varázsszer, annak használatakor IS kell tréningezni). Ugyanakkor az általad adott leírás ad kis aggodalomra okot. Egy kép erről a vöröses részről sokat segítene, hogy mi lehet.

2013. aug. 31. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:
A teljes korulmeteles az durva, radikalis, sokan nem jarnak vele jol, pl en se jartam jol vele, de a tobbi beavatkozas nem veszes. Inkabb azok, mint a szukulet...
2014. márc. 30. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!