Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Érvényes így az EÜ kiskönyvem...

Érvényes így az EÜ kiskönyvem tüdőszűrő része?

Figyelt kérdés

2 éves okj-n voltam eddig, kellett tüdőszűrés meg EÜ könyv. Utoljára 2012 szeptember 6-án voltam tüdőszűrésen. Márciusban pedig először üzemorvosnál, aki mondta,hogy bele kellett volna pecsételni már korábban a tüdőszűrést, így ő márciusi dátummal a 13. oldalon beírta a 2-es számot(tüdő röntgen vizsgálat)

Így jó lehet a tüdőszűrő része is?

Fontos lenne, mert már 1 hete azért járkálok,hogy beutalót kaphassak.Házi orvosom azt mondta nem adhat, jártam 2 helyi üzemorvosnál, ők sem adnak, mert ők csak cégekkel vannak kapcsolatban...nekem pedig főiskolára kellene, most fogok kezdeni.

Reménykedem h azt írjátok,hogy érvényes így a tüdőszűrőm 2014 március 21-ig.

2013. aug. 21. 12:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egy kisebb város Szolnok megyében :) de am felújított SZTK van, nagyon sok minden van, csak épp ez nem..
2013. aug. 21. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Az is valami. Sok sikert a tanulásban!
2013. aug. 21. 17:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. aug. 21. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!