Érvényes így az EÜ kiskönyvem tüdőszűrő része?
2 éves okj-n voltam eddig, kellett tüdőszűrés meg EÜ könyv. Utoljára 2012 szeptember 6-án voltam tüdőszűrésen. Márciusban pedig először üzemorvosnál, aki mondta,hogy bele kellett volna pecsételni már korábban a tüdőszűrést, így ő márciusi dátummal a 13. oldalon beírta a 2-es számot(tüdő röntgen vizsgálat)
Így jó lehet a tüdőszűrő része is?
Fontos lenne, mert már 1 hete azért járkálok,hogy beutalót kaphassak.Házi orvosom azt mondta nem adhat, jártam 2 helyi üzemorvosnál, ők sem adnak, mert ők csak cégekkel vannak kapcsolatban...nekem pedig főiskolára kellene, most fogok kezdeni.
Reménykedem h azt írjátok,hogy érvényes így a tüdőszűrőm 2014 március 21-ig.
Írtam h szeptember 6án voltam utoljára, tavaly.tehát lejár nemsoká
A beiratkozás pedig 5-én van, 2 nap múlvs meg le fog járni a lap, de a pecsét meg az h beírták a 13. oldalra a tüdő röntgen meglétét március 21-ei dátumos
Szóval megvan a lapom is h 2012 szeptember 6-án voltam tüdőszűrésen.
De a kiskönyvembe 2013 március 21-én lett belepecsételve a 13.oldalra
Tehát akkor még jó jövő márciusig a pecsétes és nem kell csinálnom most?
Igen,érvényes márciusig. Amúgy nyugodtan adhat a háziorvos beutalót,sőt ha a diagnózis kódja "szűrővizsgálat oktatási intézménybe való felvételhez",akkor még fizetni sem kell érte. Ez biztos, ezt csinálom, háziorvosnál dolgozom.
De a tiéd mindenképpen rendben van.
Köszönöm szépen.
Az egyik üzemorvos is azt mondta, hogy pedig ő adhat csak.. és nem hiszem h csak úgy lehet h ha valami bajom van..
Köszi h írtál.
Már annyit rohangáltam el-vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!