Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megjön vagy megjött az első...

Megjön vagy megjött az első menstruációm?

Figyelt kérdés
1hónapja van fehér folyásom.Napokig kimaradt kb 2hete.Ma se volt sok.De estefelé ugyéreztem hogy görcsöl az alhasam.Rá egy órára nagyon görcsöltem ès vettem be gyógyszert.Attól csilapodott de utána elmentem wc re és láttam a bugyimban két halvány barna foltot.Akkor ez most mi megjöt vagy megjön??
2013. aug. 3. 22:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kösszi?
2013. aug. 4. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Te ne hari, ne irogasd már priviben újra és újra ugyanazt a kérdést, amit itt is már többen, egybehangzóan, többször megválaszoltunk!

Lehet a hasfájás mensi is, és lehet nem mensi is. Nem lehet erről többet mondani. Mindenkinek máshogy van. Nem lehet előre megmondani. Nyugodj már bele, hogy így van!

Amúgy meg avval a nővel beszélj erről, aki Hozzád legközelebb áll! Ne idegenekkel...!

2013. aug. 4. 21:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Már beszéltem anyukámnak erről!Csak kiváncsi voltam a ti véleményetekre!
2013. aug. 5. 17:47
 14/15 anonim válasza:
Én 11 éves voltam amikor megjött és már a legelején ömlöttem :') 17/L
2013. aug. 6. 18:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 6. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!