Megjön vagy megjött az első menstruációm?
Figyelt kérdés
1hónapja van fehér folyásom.Napokig kimaradt kb 2hete.Ma se volt sok.De estefelé ugyéreztem hogy görcsöl az alhasam.Rá egy órára nagyon görcsöltem ès vettem be gyógyszert.Attól csilapodott de utána elmentem wc re és láttam a bugyimban két halvány barna foltot.Akkor ez most mi megjöt vagy megjön??2013. aug. 3. 22:44
1/15 anonim válasza:
Szerintem hamarosan lesz, igen, de nem tudni, mikor, mert lehet, hogy ez a barna már a kezdődő mensi jele, de az is gyakori, hogy csak apránként indul be az összes női szerv működése, nem így egyszerre, hogy már a mirigyek is termelnek váladékot meg már rögtön peteérés és mensi is van.
A hasfájás ugyanúgy lehet mensi jele, mint peteérésé.
2/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod!
2013. aug. 3. 22:53
4/15 A kérdező kommentje:
De csak egy hónapja van fehér folyásom ,nem évekig kell lenie amikor megjön?12L
2013. aug. 3. 22:54
5/15 anonim válasza:
a szervezet nem egy beprogramozott gépezet. Mindenkinek máshogy működik. Én pl észre sem vettem hogy folyásom van de rendesen megjött 12 évesen
6/15 anonim válasza:
Nem, nem baj, mind a ketten írtuk már.:)
7/15 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2013. aug. 3. 23:06
8/15 anonim válasza:
nekem a barna folt màr az volt. az alvadt vér barna :)
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 4. 08:29
10/15 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy mindenkinek évekig van fehérfolyása menstruáció előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!