Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lehet ez a vállfájdalom...

Mi lehet ez a vállfájdalom már 3 hete? Megoldás rá?

Figyelt kérdés
most van 3. hete, hogy fáj a vállam, gyulladásra gyanakodtak, kaptam rá xiloxot, egy ideig elmult , aztán elmentem bixiklizni, aznap estére újra fájt, és azóta már kaptam ilyen diclofenac duo-t is mulasztott rajt az is de teljesen nem múlt el. Voltam vele sebészeten ahonnan röntgenre küldtek, kiderült hogy van S alakú gerincferdülésem felső részén a gerincnek és aztmondta a sebészdoktornő hogy az miatt fáj és ne szedjem be a fél patikát... de ez nem megoldás. most addig ne aludjak amíg nem lesz egyenes a gerincem ? ... nem írt gyógytornát csak mondta h háziorvossal írassam meg, de ő meg reumatológushoz küldött. ott kaptam 15 alkalmas úszást rá, de a vállamról nem mondott semmit. Olyan fájdalom volt ami miatt napokig nem aludtam, most egyes pózokban megy az alvás de sokban enm... már nemtduok vele mit kezdeni, mert lüktető fájdalom volt eddig, most meg már ne mannyira durván de bizonyos kéz pozíciókba jön elő a fájdalom tehát nem tudom tenni mindenhova... Mit tudnék vele kezdeni ha már az orvosok tojnak rá ?
2013. júl. 30. 22:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!