Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ismeri valaki a "Co Re system...

Ismeri valaki a "Co Re system Inergetix"-t? Mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
Egy nőhöz bejelentettek, aki homeopátiával foglalkozik sok éve, és ezt a rendszert használja, Keresgéltem róla infókat, de az általános tulajdonságain kívül nem sok mindent találtam. Nálam már alapból elásta magát az egész akkor, amikor az első kezelésen arra kért, ne rakjam keresztbe se a lábam, se a kezeimet (ami egyértelműen képtelenség, mert soha nem lehet beállítani ilyen szögbe a testrészeimet), de miután megtudtam azt is, hogy homeopátiáról van szó, ami arra alapul, hogy jóformán semmi nincs bizonyítva, duplán megbukott. Azt mondta a nő, kitartás kell hozzá, sokáig tart, és nekem kell akarni (tehát nem is kell a program hozzá, csak én?). A vicces az egészben, hogy a betegségemre, ami miatt mentünk hozzá, pozitív eredményt adott ki a gép, tehát nem kellene ilyen betegségnek lenni, csak valami más közbejátszik. Hát kösz, ettől nem lesz megoldva a betegségem. Szüleimmel ellentétben én nem tartozok azok közé, akik elhisznek mindent, és az egészben csak azt látom, hogy fizetünk neki, aztán a végén szomorúan kapunk egy "hát, van ilyen, hogy pár esetben nem működik, nem gyógyít meg" szöveget (sajnos az elmúlt pár évben ezt már nagyon sokszor tapasztaltam). Nektek mi a véleményetek?
2013. júl. 28. 21:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!