Van olyan gyógyszer ami olyan hatásos mint a Lopedium, hasmenésre, de amiben nincsen laktóz?
Figyelt kérdés
Van ez a 3 gyógyszer ,Immodium, Huma-Loperamide, Lopedium ,de mind a 3-ban van laktóz.Olyan esetleg aki ismer ehhez hasonlót? Gyors és kíméletes.2013. júl. 21. 12:22
1/2 anonim válasza:
Ugyanezzel küszködöm ,két hete megy a hasam. Én is laktózos vagyok, zéró toleranciás.Ez az enzim pótlásos dolog nem igazán müködik nálam. Két hete véletlenül ettem tejfölös ételt, és azóta sem jövök rendbe. Pedig azonnal bevettem a szopogatós tablettát. Sajnos én sem ismerek más gyógyszert. Én a smectával kisérletezem, nem sok eredménnyel. Legalább laktózt nem láttam benne, mikor ráolvastam. Még reasecem van itthon, azt akkor kaptam, mikor még nem tudták, hogy laktózos vagyok, és állandóan ment a hasam. De ez tuti laktózos. Én is du.fogom hivni a házi orvost, mert már unom. Én naqyon jó igy dolgozni!
2/2 anonim válasza:
HA lactase comfortot feloldasz egy kis vízben és azzal veszed be a gyógyszert, akkor nem okoz laktózos panaszt, nekem ezt javasolták, és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!