Az allegra jó/hatásos gyógyszer? Pokol az életem
......vény nélkül kapható. - Ettől szkeptikussá válok, mert bárki megveheti bármire.
Kicsit sem személyre szabott gyógymód.
Az allergia az immunrendszer nem megfelelő működése miatt van. Működését javítani lehet vitaminokkal. A mennyiség a kulcs. Lehet, hogy kis mennyiség is elég, de lehet, hogy több kell.
Az én allergiám akkor jött ki, mikor 1 hétig olyan vegyszer került a testembe (bőrön keresztül és belélegezve), ami nagyon káros hatással van az emberre. Minden bajom volt. De ahogy a testem kezdte leküzdeni a vegyszer káros hatását, és ezt megsegítettem elegendő mennyiségű vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel (a zöldségben, gyümölcsben közel sincs elég, mert műtrágyázott), az allergiám elmúlt.
Az emberek nagyon nagyon kicsi százaléka gyógyszerallergiás lehet. Összeségében viszont az antihisztaminok teljesen ártalmatlanok.
A modern antihisztaminok nem okoznak sok mellékhatást, de ugyanakkor hatékonyak, eleinte szokni kell néha a gyógyszert. Én már 15 éve szedem ezeket. Azt tudom, hogyha nem szedem akkor brutális tüneteim vannak, asztma, szénanátha, csalánkiütés. Ha szedem akkor mérséklődnek úgy ahogy.
Leírom a tapasztalatokat:
1. gen ah-k:
Claritine: Álmosít mint állat.
3. gen ah-k:
Lertazin: Ez is álmosít de nem annyira, korai tüsszögést + asztmát ki lehet vele lőni. Szemviszketést is.. Bőrtünetekre nekem semmit se hatott, viszketésre sem.
Aerius: (dezloratadin) Kevésbé álmosított ha jól rémlik, de nagyjából semmit sem ért.
Allegra (Fexofenadine): Egyelőre a 180 mg-ost próbáltam ki, hatalmas előnye, hogy Lertazinhoz képest engem nem álmosított egyáltalán még ez a lórúgásnyi adag sem. Azóta teljesen elmúlt a karomról a csalánkiütés. Igaz szedek mellé lecitint,magne b6-ot, ginzenget meg rózsagyökeret de ezt tanulásra.
Ezt asztmát is elmúlasztotta, és tüsszögést.
Összegezve, sok kárt nem okoznak, viszont sokaknak segítenek, nekem pl annyiban, ha nem szedném tényleg pokol lenne az életem.
Ha nyári allergiás asztmátok van,akkor menjetek el tüdőgondozóba, és ha asztmássá nyilvánítanak benneteket, akkor kaphattok montelukastot, ami felsőlégúti tüneteket enyhíti + asztmát.
Szóval szerintem ez az allegra jó cucc, de baromi drága.
Ha az orvossal felíratjátok a 120 mg-ost, akkor Telfast vagy Altiva néven ugyanez a hatóanyag jóval olcsóbban megkapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!