Tb támogatással MRI?
Figyelt kérdés
Pécsen vagy Szegeden szeretnék Tb támogatással Mri vizsgálatra menni. Valaki tud segíteni,hol vannak ilyen központok,kórházak? Egyébként hasi és kismedencei mri-ről lenne szó. köszi2013. júl. 16. 15:04
1/5 anonim válasza:
az adott város kórházában a központi radiológiáján biztos van MR, esetleg euromedic-be lehet még menni. beutaló köteles, szakorvos tud adni beutalót(én a koponya mr-emre 2-3 hónapot vártam, szerintem te se számíts kevesebbre). az euromedicbe lehet menni önköltségre is, akkor 1 héten belül megcsinálják, de annak borsos ára van.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. júl. 16. 15:14
3/5 anonim válasza:
MR vizsgálatot TB-re csak SZAKORVOSI beutalóval csinálnak.
Ők viszont a beutalót úgy adják,h ráírják a helyet,ahova szól.
4/5 A kérdező kommentje:
Van beutalóm,viszont nekem kell felhívogatni a kórházakat,tehát oda megyek,ahova én szeretném,hogy megcsinálják. Az már más kérdés,hogy hol mennyit kell várni,ezért szeretnék többet is felhívni.
2013. júl. 16. 15:23
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!