Csak Magyarországon ilyen mocskosak az orvosok?
Holnap lesz 2 hete hogy szegény nagypapám elhunyt.Nehezen tudjuk megemészteni mert a saját lábán ment be a kórházba,egy nagy erős ember volt.(Találtak egy lencse méretű jóindulatú daganatot a tüdejében szóval lehet a kemo is elég lett volna bár ez nem tudom).Maga a műtét jól sikerült,de mivel cukros volt nehezebben gyógyult a seb.
Mivel az orvosok természetesen minél hamarabb szeretnék haza zavarni a beteget,hamar kihúzták a csöveket és az begyulladt neki.Olyan rosszul lett hogy nem kapott levegőt,fulladt és kómába esett.Szegény nagymamám annyira kétségbe volt esve hogy még az intenzíven is pénzt akart adni,pedig már az egész család mondta neki hogy itt már nem a pénz számít,pedig gondolhatjátok hogy inkább pusztuljon el az a rohadt pénz és inkább gyógyuljon meg.Na már most az intenzíven a fő orvosasszony nem fogadta el mert egy gerinces ember.De ez a mocskos undorító legutolsó ember aki megműtötte még elfogatta a pénzt és azt mondta hogy nem hagyom a férjét elmenni(Nagyon érdekes csak ő biztatott egyedül aki a pénzt kapta).Rá másnap hajnalban elhunyt.És itt a gyak-on
még sírnak az orvosok hogy külföldön milyen jó mert ott nem várják a borítékok meg a hálapénzek.Hát milyen világot élünk hogy az orvosok úgy állnak hozzád amennyi pénzt adsz?(az már más kérdés hogy a műtétre sem készítették fel rendesen,nem voltak alapos vizsgálások,meg előtt kb. 1 hónappal 2 hétig volt szanatóriumban és azt mondták neki a kedves ápolók hogy ott cigizzen ahol nem látjuk.)Milyen dolgok ezek?
Külföldön élek. Finnországban ahol elvileg minden szép és jó.. Ez igaz is ha fizetsz a magándokinak..
Pl. télen itt tiszta jég minden, több ismerősöm is már került kórházba esés miatt. Ebből kettő mondta, hogy röngten nélkül hazaküldték, még fájdalomcsillapítót sem kaptak. Az egyiknek a válla másiknak a keze tört el.
Barátnőm kisfia beteg lett, fájt a füle. Felhívta az orvost, hogy szeretne időpontot két hét múlva volt csak szabad időpont. Ez egyébként jellemző itt, ha körzetihez mész szinte biztos, hogy nem adnak aznapra időpontot hacsak nincs valami nagyon nagy baj. Azért viszont fizetni kell..
Én migrénes vagyok, már vagy 6x voltam 6 különböző orvosnál és egyik sem vizsgálta ki a migrént. Pedig már szinte könyörögtem, hogy adjanak beutalót a laborba (vérvizsgált és társai).
Ja és itt nincs hálapénz.. itt jóval rosszabb dolog van: egy egy kórházi osztálynak van éves kereste. Ha nem lépik át a keretet, akkor a maradékot szétosztják. Ezért spórolnak: a felszerelésen, a vizsgálatokon, a bent töltött időn stb. Na ez szerintem rosszabb, mint a hálapénz.
Az tény itt kedvesek az orvosok, de rohadtul nem érdekli őket mi bajod van :( Szóval sajnos mindenhol vannak rossz orvosok (és jók is, csak szerencse kell hozzá :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!