Közeledik azelső menstruációm?
Figyelt kérdés
1-2éve szörösödök lent.kb fél ève van a hónajamon ször.De csak párször szál.És 1-2 éve fáj közbe a hasam.pár hónapja fáj az alhasam.Párszor elájultam szédültem és hánytam is.De nincs barna és fehér folyásom se.Szerintetek hamarosan megjön??12L.#eltolhatja
2013. júl. 8. 15:38
1/11 anonim válasza:
Meg. És ezt meg kellene ünnepelni.
2/11 anonim válasza:
Kül fájdalom, szédülés, hányás mástol is lehet. Ha 12 éves vagy vszinüleg hamarosan megjön.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!Tegyek el magammal betétet és ha igen akkor milyet??
2013. júl. 8. 18:57
4/11 A kérdező kommentje:
Ha nincs semilyen folyásomakkor is megfog jönni?barna folt sincs.kb mikor jönn meg??
2013. júl. 8. 19:09
5/11 A kérdező kommentje:
A mellem nem feszül de már kb 1 éve nől .2-3cm
2013. júl. 8. 19:33
6/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem baj ha most citromos teát itta.Mert halottam hogy az eltolhatja a menstruációt akkor a leleslegelsöt is eltolhatja?? Segitsetek!!!"
2013. júl. 8. 20:29
7/11 anonim válasza:
a citromos tea nem változtat ezen semmit, nincs vele összefüggésben. ilyenkor már tanácsos egy-két betétet magaddal hordanod, hiszen nem tudhatod előre, hogy mikor jön majd meg...
8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat!!
2013. júl. 9. 08:58
9/11 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk a fürdőre.Remèlem nem akkor jön meg.
2013. júl. 13. 15:43
10/11 A kérdező kommentje:
Segitsetek!!Az elöbb elmentem wc-re és megtöröltem a ....és sárgás nyálka volt a wc papiron.De utánna egyszerre megtöröltem újra és akkor már semilyen se volt mi ez?? Arra gondoltam hogy megjött az első???
2013. júl. 16. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!