Efeljtettem beadni a véralvadásgátlót, lehet-e belőle baj?
Figyelt kérdés
Már csak 3 darab inekcijóm van, de elfelejtettem beadni tegnap, már sétálgatok mankóval stb,
nagy baj történt hogy nem lett beadva? folytassam tovább még el nem fogy?
2013. júl. 6. 13:07
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan add be a maradékot. Nem lesz gond ezzel az eggyel ,hogy nem adtad be.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is add be azért a maradékot. Nem olyan nagy gond talán, hogy most kimaradt az az egy, de gondolom nem véletlenül írták fel ennyi napra.
Mondjuk én most különösen érzékeny vagyok erre, mert van egy távoli ismerősöm, aki egyáltalán nem adta be magának, miután eltörött a lába. És csúnya vége lett...
3/4 A kérdező kommentje:
Én már május vége óta adom magamnak..most lenne vége aztán tegnap elfelejtettem elvinni magammal itthonról..remélem nem probléma hogy egy kimaradt, mert már tényleg mozgok azért a lábammal..itthon mankó nélkül is már..hosszabb távon mankóval
2013. júl. 6. 13:24
4/4 anonim válasza:
nem gond, ha egy kimarad
főleg így a végén, vagy kell még menned felíratni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!