Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aranyerem van a hét eleje...

Aranyerem van a hét eleje óta, miért nem javul?

Figyelt kérdés
Aranyerem van kb. hétfő óta, hiába kenegetem napi 1-2 alkalommal Hemorid végbélkenőccsel, nem mutat javuló tendenciát. Ha máskor annyira feltűnően nem is, székelés után mindig észrevehető, hogy véres a papír, nem túlzottan, de azért látszik. Fájni nem fáj annyira igazából, de persze zavar. Sőt, mintha még egy csomó megjelent volna. Orvosnál még nem voltam, édesanyám beszélt egyik ismerősével és hozzá megyek majd be csütörtökön, ha addig nem javul, de persze örülnék, ha javulna és nem kéne bemennem a kórházba vele. Mit tudok még tenni vele a kórházon kívül, ha nem tapasztalok javulást, csak annyit, hogy a fájdalom csillapodik? Köszönöm a válaszokat. 19/F

2013. júl. 6. 04:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Rendezd a székleted,ha azzal gond van(akár székrekedés,akár hasmenés),kenegesd. Az aranyeres csomók ritkán múlnak el maguktól,a kezelés arra van,h a panaszokat(fájdalom,viszketés,vérzés) szüntesse meg.Aztán majd az orvossal megbeszélitek mit ajánl neked.
2013. júl. 6. 06:24
 2/3 A kérdező kommentje:
De olyan létezik, hogy a kenőcstől elmúlik? Nem értem pontosan, hogy gondolod, hogy ritkán múlik el magától.
2013. júl. 6. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
vegyél ülőfürdőt, ha van fürdőkád, mindennap, akár többször is, hátha elmúlik tőle.
2014. dec. 21. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!