Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A H1N1-hisztéria csak egy jól...

A H1N1-hisztéria csak egy jól marketingelt üzlet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és főleg az oltóanyag gyatra tesztelése ami még inkább felháborító!
2009. nov. 12. 17:40
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
Miért hiszi el a sok ember, hogy a vakcina minősége gyatra... Talán ott voltál tesztelésnél? Talán van olyan ismerősöd aki a vakcina miatt lett beteg? Talán tudod, hogy kik és hogyan fejlesztették? Na látod, nem hinném, hogy ott voltál vagy lenne ilyen ismerősöd... Láttál valamit interneten vagy hallottál valamit egy pletykás emberkétől és elhitted most pedig ez a te véleményed amit csak úgy hallottál... Ez igen! Büszke lehetsz magadra! Meg mindenki aki így gondolja! Spec. én beadattam... ennyi.
2009. nov. 23. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Előző vagyok... Csak, hogy a kérdésre is opcionálisan válaszoljak:

Ez nem tévhit, ez TÉNY. Hatmillió oltást legyártani állami megrendelésre tényleg nagy üzlet. De milyen gazdasági vállalkozás lenne az, amelyik nem ragad meg egy ilyen kínálkozó lehetőséget? A rossz hír az, hogy a hatmillió adagot közpénzből fizetik - vagyis ha nem oltatod be magad, attól még nem szúrsz ki az Omninvesttel.

2009. nov. 23. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem haltak meg többen H1N1 influenzában, mint általános influenzában.. Ez úgy gondolom mindent megmagyaráz, illetve tisztán láthatjuk, hogy nem világmegsemmisítő vírus.

Hihetetlen enyhe őszünk és decemberünk volt, nem pusztultak el a vírusok, mint máskor ilyenkorra. Figyeld meg, amint jönnek a fagyok, egyre kevesebb lesz a megbetegedett és a halálos áldozat.

Az is tény, hogy nem az influenzába, hanem a szövődményekbe halnak bele a krónikus betegek és sajnos a kismamák-magzatok. Rájuk veszélyes, ezért nem is kellene mindenkinek beoltatnia magát. ha olyan világpusztító lenne, ingyenessé is kellene tenni...

persze keleten, ahol baromi sűrűn élnek az emberek, rengeteg idegen érintkezik, sok a szemét, ott persze más a helyzet, de nálunk ettől így nem kell félni.

Szerintem is jó üzlet volt ez sok ember számára, ahogy a madárinfluenza is és még sorolhatnánk..

a föld így jelzi, hogy sokan vagyunk, vigyázzunk mindenre és mindenkire, legfőképp a földre...

2009. dec. 15. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A kezelésre kapható gyógyszerről meg mindenki hallgat.
2009. dec. 15. 18:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Update: két hete én is átestem ezen a szörnyű kórságon. Annyi volt, hogy első nap 39,4 fokos lázam volt, másnap már csak 38, aztán egyre csökkent, plusz 4 napos hasmenés. Kaptam rá egy kutya közönséges antibiotikumot és lám, túléltem. 30 évesen. Semmi immunvihar, tüdővérzés, védőoltást még távolról sem láttam. Erről ennyit.
2009. dec. 16. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Véleményem szerint az általad leírtakból is látszik, hogy az egészséges szervezet meg tud birkózni vele, s csak az amúgy is beteg-gyenge szervezetek adják fel. Én nem oltattam be magam, közvetlen környezetem sem, mi még csak (lekopogjam) betegek sem voltunk. Orrfújás, hőemelkedés, gyengeség előfordult, de hányás-hasmenés, egyéb H1N1 tünet nem. Egészségesek vagyunk, így gondolom-remélem mi is túlélnénk.

2009. dec. 18. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!