Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A H1N1-hisztéria csak egy jól...

A H1N1-hisztéria csak egy jól marketingelt üzlet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 17:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A vakcinagyártó cégnek bizonyára nem jön rosszul. Józan ésszel végiggondolva nem olyan ijesztő ez a betegség. A médiának is jó, hiszen érdekes, elrettentő riportokat lehet készíteni.
2009. okt. 15. 17:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Felfújták az ügyet, ugyanolyan influenza, mint a többi. Ettől sem kell jobban félni, mint bármelyik másiktól, ugyanúgy kigyógyul az ember belőle. Egyszóval: igen.
2009. okt. 15. 18:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen IGEN. Van olyan ismerősöd, akinek legalább az ismerősének az ismerőse elkapta ezt a vírust?
2009. okt. 18. 16:57
 4/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyen ismerősöm, de azért elkapták jópáran. Meggyőződésem viszont, hogy normál esetben ez pont olyan közepesen enyhe lefolyású, mint bármelyik másik influenza, ergo ha nem oltatod be magad, AKKOR SEM HALSZ MEG. Magával a védőoltással nincs bajom. Abba sem halsz bele, ez baromság, de pont annyi haszna van, mint egy átlagos védőoltásnak.
2009. okt. 19. 07:25
 5/17 anonim válasza:
100%
Szerintem egy jó üzlet.A hisztériát mesterségesen gerjesztik az üzlet reményében.A gond az,hogy az ellenanyag egészségre történő későbbi káros hatását most még nem lehet tudni,így az emberek félelme az oltóanyagtól jogos.
2009. okt. 20. 21:32
 6/17 anonim válasza:
100%

A gazdasági válság hatása az egészségügyre és a gyógyszeri iparra is hatással volt. Mindkettő hatalmas üzlet! Ez az influenza mesterségesen gerjesztett, hogy az emberek féljenek, rohanjanak a patikába, vegyék meg az oltószert és tömjék tele a tőkések zsebeit.

Ugyan ez a helyzet a fegyver gyártókkal és a szintén mesterséges eszközökkel gerjesztett háborúkkal kapcsolatban.

2009. okt. 21. 10:41
 7/17 anonim válasza:
100%
Nekem az orvosom mondta h még ÁTLAGOS INFLUENZA járvány sem volt Mo.-on legalább 20 éve... Abba emberek halnak bele nem egyszerű megfázás ez a H1N1 dolog semmi én is elkaptam 5 nap alatt lefolyt a dolog és különösebb bajom nem is volt. De a "gazdasági válság" elterelésére jó megoldásvolt.
2009. okt. 21. 14:08
 8/17 anonim válasza:
79%
2009. okt. 22. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
beszéltünk erről bioszórán :D a tanár azt mondta hogy akik ebbe belehaltak akkor azok másba is belehaltak volna. arról nem is beszélve hogy az elsők mexikóiak voltak ahol nem vmi jók az életkörülmények... sztem pánikkeltés az egész, kb mint a kergemarhakór meg a madárinfluenza
2009. okt. 23. 18:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy jó üzlet az egészségügynek és a gyógyszergyártóknak!

A vakcinában új betegségeket előidéző lassú méreg van, népességirtásra alkalmasak.

A gyógyszergyártók csak betegségfejlesztésre adnak pénzt, az állam bácsi meg szépen elvan, az orvos meg gondolkodjon, hogy mitől vannak az új betegségek, járjon továbbképzésekre, kongresszusokra....Ha az orvosok szembeszegülnek uruk és parancsolójával, azaz a gyógyszergyártókkal szemben, elttűnnek a nevük mellé DR.

IRÁNYÍTSD AZ ORVOST

ÉS EGÉSZSÉGÜGYET IRÁNYÍTASZ.

IRÁNYÍTSD A GYÓGYSZERT

ÉS BETEGEKET IRÁNYÍTASZ.

2009. nov. 10. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!