Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Néhány napja nem tudok koncent...

Néhány napja nem tudok koncentrálni, és nem tudok tanulni (nem marad meg semmi) Mi lehet a bajom? [Bővebben lent! ]

Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy kézilabda mérkőzésem, ahol fejbe lőttek elég keményen ( kapus vagyok ). Azóta egyre nehezebben tudok koncentrálni, és tegnap este mikor kifújtam az orrom, jött egy csomó vér is [ még soha nem vérzett az orrom semmi miatt ( anyu szerint csak a nátha miatt vérzett ) ] ma pedig már nem tudtam tanulni sem, 2-3 óra alatt 4 sort sem tudtam megtanulni egyszerűen... :S Volt már fejlövés miatt agyrázkódásom, de utána nemvolt semmi bajom.
2009. okt. 14. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet az is,hogy anyukádnak van igaza,meg az idő teszi,mert mostanában nekem is rossz az agyam mindnet elnézek,de azért sztem nézed meg magad orvossal is..
2009. okt. 14. 22:47
 2/6 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, menj el vele a kórházba! Biztos, ami biztos. De elképzelhető szimplán az idegességtől + a náthától is. De én inkább felkeresnék egy dokit.
2009. okt. 14. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok, az lesz sztem is hogy elmegyek dokihoz.
2009. okt. 14. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Na, én vagyok az ellenpélda: tinikoromban nagyon megütöttem a fejemet, megszédültem, émelyegtem. Orvoshoz mentünk (sebészet), de nem látott fizikai eltérést, azt mondta, enyhe agyrázkódás, pihenjek 1-2 napot, aztán mindent bele. A fejemben pedig volt egy megrepedt, szivárgó ér, ami a folyamatos terheléstől nem tudott begyógyulni, folyamatosan szivárgott a vér az agyamba. Először csak fájt a fejem, aztán egyre nehezebben tanultam, figyeltem, végül pár hét múlva már nem tudtam egyenesen menni. Ráfogták a stresszre, de azért elküldtek ideggyógyászatra, ahol már nem voltak bal oldali talpreflexeim, a többi pedig lelassult. Az ultrahang kimutatta az addigra vérömlenyt az agyamban; azonnal átküldtek az idegsebészetre. Az orvos (egy idős prof.) azt mondta anyukámnak, hogy csoda, hogy megmaradtam, ilyet csak egy szívós gyerek szervezete bír ki, egy felnőtt min.ágynak dől. Hónapokig gyógyultam. Már felnőttem, de a gyengébb reflexeim és a tanulási nehézségek megmaradtak (előtte mindig kitűnő voltam, vagy max.1-2 négyesem volt, szóval nem a lustaságom miatt van!).

Ha csak gyanúd van arra, hogy a jelenlegi közérzeted kapcsolatban lehet a korábbi fejsérüléseddel, menj orvoshoz! Könnyen lehet, hogy csak a nátha miatt vagy elesettebb, egy fertőzés miatt is tanulhatsz nehezebben, de biztos ami biztos, vizsgáltasd meg magadat, így te is megnyugszol.

2009. okt. 15. 06:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát... sajna csak jövhét csütörtökre kaptam időpontot :/ a fejem viszont egyre jobban fáj, és a tanulás továbbra sem megy :( remélem azért nincs semmi komolyabb bajom.
2009. okt. 15. 19:02
 6/6 anonim válasza:
jól vagy? mi volt? remélem, minden rendben!
2010. júl. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!