Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy jöhetett ki egy nap...

Hogy jöhetett ki egy nap alatt még egy aranyér?

Figyelt kérdés

tegnap egyet felvágott az orvos, ma visszamentem, és kérdezte nem nyúltam-e hozzá.. hát kimostam kicsit,

ez hogyan okozhatta hogy még egy vérrög keletkezzen?

csütörtökön megyek vissza, ugye nem lesz addigra mégegy???

mert ma érzéstelenítés nélkül vágta(vagy mit tudom én mit csinált) ki és rooohadt szar volt...

2013. jún. 25. 16:15
 1/2 A kérdező kommentje:
lehet attól hogy ma majdnem egész nap kemény széken ültem?(szóbeli érettségik voltak) vagy attól hogy hozzáértem, megmostam óvatosan?
2013. jún. 25. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:

a kemény széktől is lehet, de sztem figyelned kéne, hogy sok rostosat egyél és gát-tornát csinálj. mert sztem a sebészet nem megoldás...

tudom neked ajánlani a hemoclin gélt, az használ az aranyérre, sztem orvos előtt ilyesmiket kellene kipróbálni, de ha muszáj a műtét, akkor orvos után is érdemes figyelni rá.

2013. jún. 28. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!