A hátamról és a hasamról szeretnék összesen 3 anyajegyet leoperáltatni. Hogy megy ez? Fáj? Mennyi idő a gyógyulás?
Minden információért nagyon hálás lennék!
(A hasamon lévő kb. 2 mm-es, a hátamon pedig b. 5 mm-esek, enyhén kidudorodnak. Voltam bőrgyógyásznál, teljesen ártalmatlanok, csak nagyon zavarnak. A felülfertőződés lehetősége miatt viszont azt mondta, térjünk vissza a témára ősszel...)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem a hasamról szedtek le 2 db egyenként fél cm-s anyajegyet. Elvileg ambulánsan végzik. Mikor nekem csinálták épp volt szabad műtő, ezért oda vittek.
Bugyira kellett vetkőznöm, zöld lepedőt terítettek rám, természetesen az anyajegyeknél lyuk volt rajta. Körbe érzéstelenítette. Ez nem volt kellemes, de túl lehet élni. Utána már nem érezni semmit, csak mikor varr, és húzza a cérnát. De ez nem fáj, csak azt érzed, hogy húzogatja a bőröd. Utána sima kötözés. Mint egy nagy sebtapasz, semmi extra. Hogy mennyi idő múlva kellett varratszedésre vissza mennem, arra nem emlékszem, de nem tartott túl soká a gyógyulás. Jó pár hónapig látszott a heg, de most néztem meg, már nem is találom.:) Eddig nem is figyeltem fel rá, de teljesen eltűnt.:) Persze nyilván orvostól is függ, hogy milyen ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!