Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehet valami bajom? Kicsit félek.

Lehet valami bajom? Kicsit félek.

Figyelt kérdés

Lehetséges hogy lenyeltem véletlenül egy apró szilánkot 2mm-nél nem lehetett nagyobb. komolyabb bajom belülről nem lehet, ugye?

Tegnap 4 óra fele és eddig semmit nem észleltem volna hogy fájna valamim

2009. okt. 10. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha tegnap négy óra óta nem lett bajod, akkor nagy valószínűséggel már nem is lesz.

Ennyi idő alatt már okozott volna olyan belső sérüléseket, amik nem kicsit fájtak volna.

2009. okt. 10. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :)
2009. okt. 10. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!A nénikém tavaj,az egész! alsó fogsorát nyelte le véletlenül.Most elég muris,de akkor nagyon megijedtünk!5 nap után kakálta ki.Már az orvosok ki akarták műteni!Szóval szerintem nem lesz 2 mili szilánktól semmi baj,kikakálod!:)
2009. okt. 10. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:

egy alsó fogsort nem lehet lenyelni.

kérdezőnek: ha lett volna bajod,akkor már észlelted volna.

2009. okt. 10. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Harmadik: nagyon meglepődnél, ha tudnád miket nem szedtek ki eddig emberi gyomorból :)

Le lehet nyelni, hidd el.

Első voltam

2009. okt. 10. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hazudtam....2. voltam....:S
2009. okt. 10. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!