Dani1303 kérdése:
A láb körmömnél be van nőve a köröm és begyúladt micsináljak vele hogy eltűnjön a duzzanat és a fájdalom?
Figyelt kérdés
láb köröm gyuladás2013. jún. 11. 13:27
1/8 anonim válasza:
Ha durva, akkor irány a sebészet.
2/8 anonim válasza:
Az "eltűnjön és a duzzanat"-ot rosszul írtad. Helyesen: eltünnyön és duzanat. ^^
3/8 anonim válasza:
Egy képzett pedikűrös kell neked, többet ér, mint egy sebész sok esetben!
A sebész egyből nekiesik lézerrel, széthenteli és aztán úgyis a pedikűrösnél kötsz ki.
4/8 anonim válasza:
Nekem 3 nap alatt elmulasztotta az, hogy napont háromszor jól beecseteltem Betadinnel, majd bekentem Tetran krémmel és ragtapaszt tettem rá, szépen levitte a gyulladást.
5/8 anonim válasza:
Az "eltűnjön és a duzzanat"-ot rosszul írtad. Helyesen: eltünnyön és duzanat. ^^
Vagy úgy kéne írni, hogy "el tűnyőnn a dúzgannatt".
6/8 anonim válasza:
fogj egy lavór langyos vizet, 3-4 evőkanál sót bele, és áztasd benne a lábad 15-20 percig, másnapra lemegy a genny és ki lehet vágni a körmöt...
üsd be a keresőbe: köröm szabályzó
ezt pedikűrösök rakják fel a körömre, nekünk legutóbb 10000 Ft volt a 2 nagy lábujjra, de megéri!!!!!!!!!!!
7/8 A kérdező kommentje:
és a pedikürös biztos megcsinálja ugy hogy nem lesz több ilyen meg nem több 10000ft-nál és hányszor mentél csak 1-szer vagy többször is mentél
2013. jún. 18. 10:52
8/8 anonim válasza:
Ha körömszabályzót rak fel, az egyszer elég, hosszú időre helyrehozza a problémát, de végleges megoldás erre nem létezik, genetikai probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!