Nyelv piercing után mennyi idő alatt megy le a duzzanat vagy múlik el a fájás?
Nekem nem is volt feldagadva, csak 1. nap fájt, 2. naptól csak, ha ettem, és 5-6. nap környékén már fájdalom nélkül tudtam enni is.
A jégkocka tényleg hatásos. Amúgy én is dohányoztam közben, bár az állítólag lassítja a gyógyulást.
Tejterméket ugye nem ettél? Jobb piercinges elmondja, hogy 2 hétig nem szabad tejterméket enni-inni...
Nekem is van, de egyáltalán nem alacsony az önbecsülésem:) Egyetemre járok, tisztelettudóan viselkedek, másfél éve van párom, akihez hűséges vagyok, és szeretem (tehát nem vagyok egy ribanc sem). Vannak extrém esetek, amik nekem sem tetszenek már, de véleményem szerint, mindenki azzal díszíti magát, amivel szeretné, az ő teste, azt tesz vele amit akar. A cigányok meg szerintem pont nem jó példa, van nekik önbizalmuk anélkül is bőven, ők sem azért aggatják tele magukat... Egyébként sem evésnél, sem csókolózásnál sem semmilyen más tevékenységnél nem jelent hátrányt. Ha valaki nem próbálta, ne alkosson véleményt arról, hogy milyen lehet viselni.
Nekem is egyszerűen megtetszett, megcsináltattam. Akinek meg ez nem tetszik... nem tud érdekelni, annyit tudok ajánlani, hogy a saját életével foglalkozzon.
A kérdésre: a jégkocka sokat segít, de nekem például bedagadt tőle a torkom, eléggé fájt utána:) 4-5 nap után rendszeres öblögetéssel és fogmosással hamar elmúlik és szépen fog gyógyulni. Egyébként nekem csak a 2-3. napon fájt, bár ez egyénfüggő. Az biztos, hogy ha így kezeled, maximum egy hét és se duzzadás, se fájdalom:) kitartást hozzá:) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!