Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Segítségre lenne szükségem....

Đ!@ kérdése:

Segítségre lenne szükségem. Kórház melyik részén foglalkoznak ondó vizsgálattal?

Figyelt kérdés

2013. jún. 9. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Andrológián, de az általában nem kórházakban van, hanem egyetemi klinikákon.
2013. jún. 9. 20:15
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem erre gondoltam.... de köszi!

Vázolom a helyzetet... :) Szeretnénk csemetét/ket, viszont nem akar összejönni. Én 100%-osan rendben vagyok. ezt tudom. Barátomnak kéne elmennie bevizsgáltatni a dolgot, viszont nem tudjuk, hogy ezt hol lehetne elintézni...

2013. jún. 9. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Szegeden pl. a női klinikán biztos, hogy csinálják. Máshol nem tudom, hogy hol/merre. Kérdezd meg a nőgyógyászod.
2013. jún. 9. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Amúgy azt honnan tudod, hogy te 100%-osan rendben vagy? Ha doki állapította volna meg, először a párodat küldte volna spermavizsgálatra.
2013. jún. 9. 23:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3. választ! Megérdeklődöm majd! :)
2013. jún. 9. 23:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Jah... a válasz a kérdésedre, hogy rendszeresen járok dokihoz, és voltam már babás is, csak épp nem a mostani páromtól.
2013. jún. 9. 23:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, hogy bepofáztam szerinted? Bocs, hogy segíteni akartam.
2013. jún. 9. 23:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Lehet hogy nem úgy gondoltad ahogy én értettem, de nem "fejmosás" hiányom van, hanem segítséget kértem. nekem így jött le a dolog.

Mellesleg dokimnak még nem említettem ezt a gyerek dolgot, azért érdeklődöm.

2013. jún. 9. 23:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak feltettem egy ártatlan kérdést...

Akkor említsd meg a nődokidnak, úgyis ő tud adni beutalót a párodnak.

Az meg sajnos semmit nem jelent, hogy voltál már terhes, bármi közbejöhetett azóta, pl. apró hormonzavar, ami nehezíti a beágyazódást vagy petevezeték-elzáródás, stb.

2013. jún. 10. 00:01
 10/12 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A nőgyógyászod tud adni a párodnak beutalót az andrológiára, ott végeznek spermavizsgálatot. De tényleg nincs kizárva hogy nálad (is) lehet gond.

Nekem is van már egy nagylányom, az új párommal nem akart összejönni a baba, mégis nálam van a bibi.

Ennek ellenéra a rendes kivizsgálás menete : első körben neked egy általános nőgyógyászati vizsgálat, a párodnak andrológia, és ha a nődokid valóban jó a szakmájában, téged elküld (meddőségi)endokrinológiára, ahol hozzáértő kéri a vizsgálatokat és értékeli ki az eredményt. Ezután jön neked a petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Ez az alap. Ezután még nagyon sokféle vizsgálat létezik ha nem találják az okot, de többnyire azért itt már kiderül.

Bocs a hosszadalmas válaszért, csak azért írtam le ilyen részletesen, mert sok párt ismerek, akiket össze-vissza kezelgettek évekig, mert nem jó dokinál kezdtek.

Remélem, ti a szerencsések közé tartoztok majd, és hamar kopogtat a gólya. :-)

2013. jún. 10. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!