Segítségre lenne szükségem. Kórház melyik részén foglalkoznak ondó vizsgálattal?
Nem erre gondoltam.... de köszi!
Vázolom a helyzetet... :) Szeretnénk csemetét/ket, viszont nem akar összejönni. Én 100%-osan rendben vagyok. ezt tudom. Barátomnak kéne elmennie bevizsgáltatni a dolgot, viszont nem tudjuk, hogy ezt hol lehetne elintézni...
Lehet hogy nem úgy gondoltad ahogy én értettem, de nem "fejmosás" hiányom van, hanem segítséget kértem. nekem így jött le a dolog.
Mellesleg dokimnak még nem említettem ezt a gyerek dolgot, azért érdeklődöm.
Csak feltettem egy ártatlan kérdést...
Akkor említsd meg a nődokidnak, úgyis ő tud adni beutalót a párodnak.
Az meg sajnos semmit nem jelent, hogy voltál már terhes, bármi közbejöhetett azóta, pl. apró hormonzavar, ami nehezíti a beágyazódást vagy petevezeték-elzáródás, stb.
Szia!
A nőgyógyászod tud adni a párodnak beutalót az andrológiára, ott végeznek spermavizsgálatot. De tényleg nincs kizárva hogy nálad (is) lehet gond.
Nekem is van már egy nagylányom, az új párommal nem akart összejönni a baba, mégis nálam van a bibi.
Ennek ellenéra a rendes kivizsgálás menete : első körben neked egy általános nőgyógyászati vizsgálat, a párodnak andrológia, és ha a nődokid valóban jó a szakmájában, téged elküld (meddőségi)endokrinológiára, ahol hozzáértő kéri a vizsgálatokat és értékeli ki az eredményt. Ezután jön neked a petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Ez az alap. Ezután még nagyon sokféle vizsgálat létezik ha nem találják az okot, de többnyire azért itt már kiderül.
Bocs a hosszadalmas válaszért, csak azért írtam le ilyen részletesen, mert sok párt ismerek, akiket össze-vissza kezelgettek évekig, mert nem jó dokinál kezdtek.
Remélem, ti a szerencsések közé tartoztok majd, és hamar kopogtat a gólya. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!