Anyajegyet leszednek bőrgyógyászaton emiatt? Sztk-ban leszedik? Vagy ezzel a problémával nem foglalkoznak? Részletesen lent.
Engem a bőrgyógyászatról beutaltak a sebészetre normál anyajegylevételre, ingyen SzTK-ra, ahol kettőt is leműtöttek úgy negyed óra alatt. Heggel gyógyul, az egyik nem túl szép, kb két centis hegg plusz a varrás nyomai is látszanak.
Amit csak lézerrel leszednek, annak nem szedik ki a gyökerét, csak lesarabolják a felszínét, az visszanő.
Akkor szedik le ingyen,ha olyan gyanús,illetve ha kiemelkedik a bőrből,mert ezeknél könnyebben előfordul,hogy megsérülnek- pl ha olyan helyen van,akkor megvághatja az ember- velem ez megesett többször is! Illetve szintén nekem volt hogy a lányomnak nagyon tetszett és ráharapott...
A bőrgyógyról a sebészetre küldtek,ott lekapták semmi perc alatt,1 hét múlva kiszedték a varratot- maradt heg,de annyira nem érdekel,mert nagyon örülök,hogy eltűnt pár csúfság!!
Egyszerre 3-at szednek le- bár Te azt írtad,1 van ami zavar-. Hogy miért annyit szednek le egyszerre,arra azt válaszolta a doki,hogy a lidokain miatt:azt mondta,hogy a sok lidótól leállhat a szív. Nem vagyok doki,biztos van benne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!