Az egész átverés? (részletek lenn)
A hüvelygombát nem is nemi úton szokták ált-ban, hanem strandon vagy nyilvános wc-ken...
Amit a belgyógyász mondott erről már énis sokszor hallottam. Az itteni nőgyógyásznak is az a véleménye,h csak vki kitalálta. Bnőm volt h szegényke diétázott,mert hú Candida, megvizsgálta más orvos, azóta nem diétázik és nincs semmi baja...
énis ilyeneket hallottam, hogy hasznos, és hogy nemhasznos.
de én a saját példámból indulok ki. nekem is volt párszor, sokszor egymás után. én nem diétáztam, mármint nemígy keményen, h no cukor, no szénhidrát. jobban odafigyeltem, az tény, és próbáltam a bélflórámat helyreállítani. mivel számomra egyértelmű volt h vmi nincs rendben ottsem, mivel gyakran puffadtam. elkezdtem normaflore-t szedni, minden este megettem egy gerezd fokhagymát, csak egy kicsit vettem vissza a cukrokból és szénhidrátokból. sok citromlevet ittam, mert gyakran volt savtúltengésem (mielőtt vki belémkötne h de a citrom is savas...jah, de odabent lúgos kémhatást eredményez). na kb 1 hónap múlva már éreztem a hatást, a puffadás megszűnt, és a hüvelygomba sem jelentkezett.
már nem szedem a normaflore-t, fokhagymákat sem zabálok, csak néha, mondjuk havi 2szer. citromlevet néha iszok, ha savtúltengésem van. (se a rennie, se az espumisan, se semmilyen savcsökkentő, és puffadáscsökkentő gyógyszer nemhazsnált soha)
a lactacyd intim lemosómat lecseréltem nivea-ra. ez fontos, mert nagyon sokkal találkoztam már akik a lactacyd mellett folyton hüvelygombát kaptak. mert annak egésze más a PH értéke mint a hüvelynek. így nemis igazán értem h miért mondjk h egyezik, pedig baromira nem....
Ideális esetben a hüvely pH értéke 3,6 - 4,5 között van.
a lactacydé 5.2. nivea-é 4.2
én tényleg ajánlom mindenkinek, h akinek sűrűn van gombája, vagy sok a folyása, az először kezdje azzal h lecseréli a lactacydját egy másik lemosóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!