Pécsi Honvéd kórházban mi a menete az anyajegy eltávolításnak, kit kell keresnem?
Jó tanács: menj plasztikai sebészetre!
Nekem már volt "szerencsém" TB-s anyajegy eltávolításhoz, és plasztikai sebészeshez is.
A TB-s helye (2db) olyan, mintha egy kisebb alien szeretne épp kibújni onnan (400-ágyas), a plasztikai sebészes pedig mivel még friss a heg ( novemberi, 3db) a színe más, de semmi kitüremkedés nincs, pár év múlva nem is fog látszani (Da Vinci Klinika).
Ott akár már jövő hétre kaphatsz szerintem időpontot, és véleményem szerint bőven megéri , hogy fizetni kell pár tízezret érte.
Ha nem látható helyen van, és maradsz sebészetnél, akkor tényleg kérj sürgősségi beutalót.
Micsoda ellátás????!!!
Az anyajegyeket babaérlevél alakban az épben kell letávolítani,ami miatt általában elég nagy a sebzés ahhoz,h összevarrják.
Bocs,véletlenül rányomta az előbb az elküldésre!
Ráadásul,anyajegyet MINDIG el kell küldeni szövettanra. Hát,ha valaha még anyajegyet akarsz levetetni,ne ott tedd!
Elnézést, nem anyajegy volt, hanem bőrkinövés (ilyesmi, googles kép: [link]
Én voltam a béna, rosszul írtam, igaz anyajegyvizsgálaton voltam tavaly, de nem azok közül változott el egy, hanem a bőrkinövés. Szerintem ezeket nem is kell küldeni szövettanra, de továbbra se tudom, mitől változott el így hirtelen. Nem sérült meg, nem égtem le.
Érzéstelenítő be, egy kimetszés érzése (kb. mintha egy hajlított végű ollóval kimetszette volna), majd a nővér bekente fertőtlenítővel és tett rá egy tapaszt. Azt mondta 2 nap múlva levehetem. Én inkább rajta hagyom 3 napra, aztán veszem le és látni fogom hogy is néz ki.
Így már érthető:)
Az,h mitől változott meg, ki tudja? Lehet,h észre sem vetted,de valahogy megsérült,v. ilyesmi. De lényegtelen.Ha nem anyajegy semmi gond vele és az eltávolításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!