Hólyagos (másodfokú) égésem van, tehetek rá testápolót?
Figyelt kérdés
Tudom hogy aloe verát kéne vagy égés utáni krémet, de nincs itthon.2013. máj. 18. 23:22
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2013. máj. 19. 19:04
12/15 anonim válasza:
Azaz, kend be kenőccsel, hadd fertőzze jól el. Oktatni kellene az elsősegélyt az iskolákban. Elszomorító, hogy miket lát az ember.
13/15 anonim válasza:
egyetemen tanultam elsősegélyt és a katasztrófavédelemnél is elsősegélynyűjtó vagyok, de leszavaztátok amit irtam, ennyit a gyakorikérdésekről...
14/15 anonim válasza:
Mint mindenben, ebben is ezernyi orvosi(!) vélemény ütközik. Az, hogy valaki az egytemen tanulta, sajnos nem jelenti azt, hogy az a tuti, mert egy-két év alatt is változnak az álláspontok. Néha sarkalatosan. Azt már el sem mondom, hogy (30éve) én mit tanultam.
15/15 anonim válasza:
égési sérülések pont nem olyanok amiknél évről évre változnak az elméletek, 20 percig kell hideg folyó víz, utána meg attól függ mekkora a sérülés, akkor vannak dilemmák amikor hatalmas mértékü a sérülés, mert a kihülés okozhat kárt
azt én sem értem, miért nem tanitanak egy alapelsősegélyt az iskolákban és miért van olyan sok, soha sehol nem hasznositható tananyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!