Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megégtem kb fél éve, másodfokú...

Megégtem kb fél éve, másodfokú eges volt, és most nyáron hogy elkezdtem barnulni a már meggyógyult helyeken nem Barnulok ugyanúgy. Ez így fogaradni? Tehetek vmit?

Figyelt kérdés
Talán ha ezen a nyáron végig magasfaktoru naptejjel kenem akkor jövőre már nem lesz ilyen?
2011. jún. 17. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Másodfokú? Szerintem soha nem fog teljesen helyrejönni, de ha mégis, max. évek alatt. Az egy heg, nem ugyanolyan bőr.
2011. jún. 17. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem barnulsz le ott, mert új bőrréteg alakult ki.A bőr pigmentjeinek regenerálódnia kell. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy ez végleges lesz vagy sem. Esetleg egy bőrgyógyász szaktanácsát kikérheted.
2011. jún. 17. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmondod, mi történt, hogyan égtél meg?
2011. jún. 17. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Az orvost azt mondta nem fog megmaradni, ezért is nem értettem mert maradtam ott fehér... És amúgy hegeim nicsenek ugyanúgy nézek ki mint előtte csak kevésbé rugalmas ott a bőröm plusz most feherebb is mint máshol.
2011. jún. 17. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a lábfejemen van egy ilyen rész már két éve. De tavalyhoz képest most már nem olyan rikító fehér, szóval sztem lassan, de biztosan rendbe fog jönni.
2011. jún. 18. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!