Megégtem kb fél éve, másodfokú eges volt, és most nyáron hogy elkezdtem barnulni a már meggyógyult helyeken nem Barnulok ugyanúgy. Ez így fogaradni? Tehetek vmit?
Figyelt kérdés
Talán ha ezen a nyáron végig magasfaktoru naptejjel kenem akkor jövőre már nem lesz ilyen?2011. jún. 17. 23:10
1/5 anonim válasza:
Másodfokú? Szerintem soha nem fog teljesen helyrejönni, de ha mégis, max. évek alatt. Az egy heg, nem ugyanolyan bőr.
2/5 anonim válasza:
Azért nem barnulsz le ott, mert új bőrréteg alakult ki.A bőr pigmentjeinek regenerálódnia kell. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy ez végleges lesz vagy sem. Esetleg egy bőrgyógyász szaktanácsát kikérheted.
3/5 anonim válasza:
Elmondod, mi történt, hogyan égtél meg?
4/5 A kérdező kommentje:
Az orvost azt mondta nem fog megmaradni, ezért is nem értettem mert maradtam ott fehér... És amúgy hegeim nicsenek ugyanúgy nézek ki mint előtte csak kevésbé rugalmas ott a bőröm plusz most feherebb is mint máshol.
2011. jún. 17. 23:17
5/5 anonim válasza:
Nekem a lábfejemen van egy ilyen rész már két éve. De tavalyhoz képest most már nem olyan rikító fehér, szóval sztem lassan, de biztosan rendbe fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!