Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek milyen egy orvos?

Szerintetek milyen egy orvos?

Figyelt kérdés
Egyszer volt egy műtétem és kivették mind a két mandulámat. Amikor hazaküldtek nem volt semmi bajom csak nem tudtam enni mert annyira fájt a sebem. Utána nagyon le is fogytam, de nem ez a lényeg. Egyszer péntek hajnalban arra ébredtem hogy valami spriccel a torkomban és emiatt folyton nyelnem kellett. Ezután két vagy három nagyot köhögtem és egy nagyot köptem kezembe. Nem láttam mi az mert sötét volt, de aztán kimentem a fürdőbe és felkapcsoltam a lámpát... a kezem tele volt vérrel. Elkezdtem fejvesztve ordítozni Anyának. Ő erre ki jött és felébresztette apámat aki rögtön odajött hozzám. Anya közben felhívta az orvosom aki azt mondta, hogy őt ilyenekkel ne zavarják. Engem rögtön bevittek a kórházba ahol azonnal beültettek egy székbe és le is szíjaztak. Abban a pillanatban össze varrta a sebem és hogy ne érezzek semmit egy 3 dm tűt szúrt a torkomba ami tele volt fájdalom csillapítóval. Mielőtt elláttak volna 2x hánytam utána már csak egyszer. Még utána bent töltöttem 3-4 napot. Mikor kellett menni haza még be kellett menni az eredeti orvoshoz és mikor ott voltunk a váróban. Mellettem ott volt egy nő aki szintén a kislányával volt ott. Ő azt mondta, hogy a mi orvosunk egy nagy f*szkalap. Nem ért a dolgához. Ezek után én azt hittem arcon fogom csapni ha bemegyek. Azután nem csináltunk semmit se, de nagyon haragudtam rá. Ugyanis valószínű volt az hogy nem volt neki kedve jól megcsinálni a sebet a torkomban ezért már napok óta vérzett a sebem, addig amíg fel nem szakadt teljesen.
2013. máj. 18. 17:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!