Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mért köhögök? Egy 2-3 napja...

Mért köhögök? Egy 2-3 napja rendszeresen köhögök!

Figyelt kérdés
Már nem cigizek 5 hónapja, egy szálat sem szívok azóta sem, és már nem is kívánom, egy darabig még köhögtem, de már vagy 2 hónapja egyáltalán nem köhögök, 2 napja futás után, hirtelen rám jött a köhögés, és ugyan úgy köhögtem mint mikor cigiztem, még némi váladék is jött, és még 2 nap után is köhögök? Egyébként 24 éves vagyok, és 10 évig szívtam a cigit, napi egy dobozzal! Lehat még a cigi miatt köhögök, vagy esetleg allergia?

2013. máj. 11. 10:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, elég ha futás közbe a szádba került valami és az olyan szinten elkezdte a torkodat irritálni hogy a váladék is ezzel járt. Lehet allergia is, de lehet még egy valami fertőzés is, mert van valami kisebb járvány féleség, mert én is múlthéten köhögtem mint az állat pedig nem dohányzok, plusz a barátnőm is elkapta, meg nem egy ismerősöm szenvedett ettől ugyanígy.
2013. máj. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!