Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 17 éve rendszeresen bepisilek....

17 éve rendszeresen bepisilek. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Éjszakánként többször át kell öltöznöm..
2013. jan. 20. 12:28
 1/6 anonim válasza:
Esetlegesen vmi lelkiprobléma miatt. vagy csak szimplán nem ébredsz fel arra h kikell menni.
2013. jan. 20. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Most hány éves vagy? 18?
2013. jan. 20. 13:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Nemsokára igen..
2013. jan. 20. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztos nem hagynám annyiban. Első körben, tudom, hogy cikinek hiszed a problémát,de menj el a körzeti orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad. Valószínű kapsz beutalót urológiára, illetve lehet lelki eredetű is. Már csak azért se hagynám annyiban, mert nem hiszem, hogy így kipihened magad, ebből eredően lehetnek majd egyéb betegségeid, másrészt ez így nem normális. Neked is lesz barátod, barátnőd, eggyütt alvás, együtt élés stb... ezt meg kell oldani, nem szabad szégyelni. Lehet valami egyszerű oka van, nem értem szüleid ezt hogy hagyhatták ? Ha van kedved írd meg mi volt a dokinál. üdv.
2013. jan. 21. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen jellegű problémám kiskoromban ,de nekem úgy 14-5 éves koromra megszűnt.Mai napig nem tudom hogy mi álltal volt nekem ez a betegségem de még az orvosok sem.Most már biztosra tudom hogy idegi alapon történhetett.Ne aggodj !!Meg fog szünni! Ha stresszes az életed próbálj rajta változtatni.
2013. febr. 7. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egyéb betegséged nincs, amivel összefügghetne? Orvosnál jártál? Szüleid? Nap közben mivel foglalkozol?

2013. febr. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!