Jól tettem, hogy kihívtam a mentőket?
Figyelt kérdés
Jöttem haza és egy asszony megállított az utcán, hogy hívjam ki a mentőket hozzá, mert, hogy ő öngyilkos lesz. ( ittas állapotban volt) és, hogy ő már begyógyszerezte magát és fel akarta vágni az ereit, de bem sikerül ( tiszta vér volt az egész keze és ott volt a kés a kezében, szintén véresen). Én pedig kihívtam a mentőket és el is vitték. Jól tettem hogy kihívtam? Vagy ilyenért nem kell? Nem tudtam nagyon semmit csinálni, mert nagyon meg voltam ijedve ( 12 éves vagyok most jöttem haza a kórházból , mert egy nénivel beszélgettem erről az egész dologról, hogy , hogy érintett) . Lehet, hogy máshol épp nagyobb szükség lett volna a mentőre én pedig kihívtam. Lelkiisneretfurdalásom van. Nekem pedig azt mondták, hogy ha valaki kiéri kötelességem felhívni a mentőket. Fel is hívtam , de lehet, hogy nem kellett volna. Nem tudok aludni. Ezen gondolkozom.2013. máj. 10. 22:07
1/11 anonim válasza:
Persze, jól tetted. A telefonban úgyis kérdéseket tesznek fel, és ha úgy ítélik meg, hogy nem szükséges, akkor ki se mennek. Aludj mostmár, késő van!
2/11 anonim válasza:
elkísérted kórházba? 12 évesen? és 10 órakor értél haza egyedül?
kicsit fura ez nekem
3/11 anonim válasza:
Mindent a lehető legjobban tettél. Nyugodj meg.
4/11 anonim válasza:
Jól tetted! Gondold el milyen lelkiismeretfurdalásod lenne, ha nem hívtad volna ki őket, mikor tudod, hogy az a nő mire készül. Szerintem az durvább lett volna.
5/11 A kérdező kommentje:
Egy pszichológushoz vagy pszichiáter ( nem tudom hogy hívják ezt) ahhoz vittek, és beszélgettünk erről az egészről, hogy hogy érintett, tudom-e hogy miért, meh ilyenekròl beszélgettem vele. Utána pedig anyáék ott vártak és haza hoztak. Akkor biztos, hogy nem csináltam bajt?
2013. máj. 10. 22:26
7/11 A kérdező kommentje:
Segítsen már valaki! Kétszer is azt álmodtam , hogy meghalt valaki. Nagyon rossz volt.
2013. máj. 12. 08:20
8/11 anonim válasza:
nem tudom miért játszol velünk, te nem 12 éves vagy
lehet, még egyszer (vagy párszor) kéne beszélned a "nénivel"
9/11 A kérdező kommentje:
Oké , te biztos tudod. Beszólni másoknak elég jól tudsz, de észre kéne venni magad, hogy alaptalanul mondasz valótlan tényeket. De hogyha intelligencia szint alapjan nézzük, gratulálok, hogy nekem gyerekként, már magasabb.
2013. máj. 13. 21:22
10/11 anonim válasza:
Véleményem szerint helyesen cselekedtél,de az viszont helytelen hogy rossz álmok miatt itt kérsz segítséget!! Szüleid,családod,netán ha van idősebb barátod,vagy közelálló tanárod a megfelelő segítség számodra! Beszélni sokat a történtekről,próbáld feldolgozni az eseméneket! De egy pszichológus felkeresése sem alaptalan. Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!