Égési sérülésem van. Menjek orvoshoz vagy ne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Két napja történt, hogy leöntöttem magam forró vízzel. Eléggé megégett a csípőcsontomon levő bőr (másodfokú). Olvastam pár dolgot a neten és azt írták, hogy a másodofokú égési sérüléseknél jobb, ha szakember végzi a kezelést és nem otthon teszem ezt meg. Eddig egyszer kentem rá körömvirágot, de különösebben nem tettem semmit sem rá, nem kezeltem ( se kötés, se semmi)
Szintén a neten olvastam, hogy elfertőződhet az ilyen fokú égési sérülés és azért egy kicsit ettől félek. A szüleim azt mondták fölösleges elmennem, vigyázzak rá és kész, de azért bennem még egy kicsit ott a félsz.
Szerintetek elmenjek dokibácsihoz vagy ne?
2013. máj. 10. 17:11
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat ! :) valószínű benézek.. mondjuk biztos kapok egy kis oltást amiért 1 héttel később toppanok be, de hát ez van :|
2013. máj. 10. 17:40
4/4 anonim válasza:
hát meg ki tudja, lehet elfertőződik, és ha nem kezelik rendesen csak csúnyább lesz, meg tovább tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!