Mit tegyek a füldugulás ellen?
Figyelt kérdés
ugy egy éve elkezdett bedugulgatni a fülem,néha néha sikerült kidugitanom de aztán már nem,ez ugy fél évig tartott aztán rávettem magam és elmentem orvoshoz,ahhol kikellett mosni...nah és,most jó volt ugy 4-5hónapig,az orvos azt mondta hogy fecskendezzek minden este a fülembe étolajat... azt tettem,de aztán egy 2hónap után abbahagytam az egészet mondván,hogy ugyse fog bedugulni ujra.. nah és ugy egy hete megint elkezdett fájni és ma reggel ugy keltem hogy nem hallok a bal fülemre megint.. mit tegyek hogy kiduguljon és ne keljen elmenni orvoshoz??elöre is köszönöm2009. szept. 29. 10:35
11/14 anonim válasza:
A Fülgyertya sokat segít de csak akkor ha jó minőségű! Ha olyan vagy mint én és majd meg halsz ha orvoshoz kell menni akkor ne sajnáld rá a pénzt és vegyél jó minőségű gyertyát.
12/14 anonim válasza:
Nos Kedveskéim! "Ami a gyertyacsonkban marad", bizony baktérium milliók! Nekem elég sokba került igazolni: 36e ft-ért vizsgálta be az ÁNTSZ. Aki hitetlen, vizsgáltassa be-én megtettem. Használatáról nagyon szívesen adok bővebb fölvilágosítást. Üdv mindenkinek.
13/14 anonim válasza:
Létezik úgynevezett "fülmosó gumiballon", patikában is kapható, 800 Ft körül.
Nekem ezzel pillanatok alatt kijött minden trutyi, kb ugyanaz a hatása, és ugyanaz az érzés, mint amit az orvos csinál a fülészeten.
14/14 anonim válasza:
Nekem az AudiSpray segített. Először még ki tudtam piszkálni a fülzsírt. Majd egy kis fekvés után mimdig bedugult. Mikor befújtam vel a fülem, bedugította rendesen, majd egy-két nap múlva már folyósította a fülben a zsíradékot, és kézzel ki lehetett bányászni. Úgy jött ki mint amikor a bőröd radírozod. Cuppanás, és már rendesen hallok, nem tompán. Nyílván a háziorvos is kimossa jobban, nem kell hozzá fül-orr gégészetre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!