Mit tegyek a füldugulás ellen?
Gyógyszertárba vegyél fülgyertyát.4-500 ft!Nagyon jó.Minden cuccot kihoz a fülből!
Nagyon jó mi már többször csináltuk!
A fülgyertyázás jó lehet füldugulás ellen!De azt jó ha mindenki tudja, hogy ami a végén a gyertyában van az NEM FÜLZSÍR!Az a gyertya égésterméke!A gyertya melege csak fellazítja a fülzsírt és az így majd könnyebben távozik!Van hogy pár nap szükséges még hozzá!
Kövirózsa, kamillatea cseppentés is jó lehet még!De ezek sem feltétlenül hipp-hopp módszerek!Elsőre nem feltétlenül segít!
Audi spray szerintem nem rossz, bár leginkább megelőzésre ajánlanám!
Egyelőre ezek jutottak eszembe!
Tegnap reggel arra ébredtem, hogy a jobb fülem bedugult, semmi fájdalmam nem volt, csak éppen nem hallotam vele semmit. Fültisztitóval és kevés szappanos vízzel való
babrálás után cseppet sikerült rontanom a helyzeten.
Miután túltettem magam ezen a tényen
rákerestem a dologra és eljutottam ezekhez a hozzászólásokhoz. Egyből fogtam magam és elmentem
a legközelebbi patikába és vettem egy ezresért két
fülgyertyát. Még aznap kifüstöltem vele a hallójáratomat
és vártam a csodát. Lószar se történt, továbbra
se hallottam semmit a jobb fülemre.
Mára betelt a pohár és elmentem a fülészetre. Kivártam
a soromat de megérte. Fél perc alatt kimosták a jobb
fülemet úgy, hogy most jobban hallok vele, mint a ballal.
Szolgáljon ez a történet mindenki okulására: nem fülgyertyázni kell tehát, hanem úgy kell tudni fület mosni, ahogy azt a fülészeten csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!