Orrsövény műtét mennyire fájdalmas?
Nekem volt, nem altatásban történt. Az orrsövényem minkét oldalára adtak be érzéstelenítő injekciót a bőr alá. Hirtelen megnőtt az orrom azt éreztem, valamint egy kicsit recsegett, amint elvált a bőr a porcos alaptól. Fájdalmat nem éreztem, amikor a porcot húzta ki azt éreztem, hogy na most egy beakadt fiókot húznak ki a fejemből. Nekem csontot nem sokat kellett eltávolítani.
Ott rögtön vagy félméter gézcsíkot tömtek fel mindkét orrjáratba, ami át volt itatva hámosító krémmel, majd parittyakötést tettek fel. Ezt , amikor átvérzett magamnak cseréltem. Első éjszaka kint csináltam én is a nővérekkel a másnapi műtéteseknek, na meg magamnak a parittyakötés utánpótlást. Nem tudtam aludni mivel csak a számon kaptam levegőt, a második éjszaka 2x 2 órát aludtam, nagyon fáradt voltam már. Utána még egy éjszaka volt aztán végre kihúzták. Mint egy varázslás, a fene gondolta, hogy ennyi géz elfér az ember orrjáratában.
Nem volt vészes az egész, de azért még egyszer nem szívesen vállalnám be. Viszont ha igen fele annyit sem idegeskednék , mint előtte. Igaz én elég izgulós vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!