Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orrsövényferdükés miatt...

Orrsövényferdükés miatt nehezen kapok levegőt, a helyreállító plasztikai műtétet támogatná a TB?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Az orrsövény ferdüléses műtétet állja a TB.A plasztikai műtétet nem.
2011. dec. 25. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen állja a tb. De jól gondold meg, mert nekem pl. nem ért semmit. Iszonyú kellemetlen, majd később fájdalmas, és én ugyanúgy horkolok, és a levegővétel sem változott.
2011. dec. 25. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
másodiknak.A plasztikai műtétet (esztétikai műtétet) nem állja a TB..De a sima műtétet igen..A kettő nem ugyanaz.
2011. dec. 25. 15:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Az orrsövényferdülést is csak plasztikai műtéttel lehet helyrehozni. :)
2011. dec. 25. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Én is a nem plasztikai mütétre gondoltam.
2011. dec. 25. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:

" Az orrsövényferdülést is csak plasztikai műtéttel lehet helyrehozni. :)"

Hát ebben hatalmasat tévedtél,kedves kérdező..

A kettő nem ugyanaz.

Tudom,mert eddig 2 orrsövény ferdüléses műtétem volt..De semmi plasztikai műtét nem volt. Bár ha csak anyha ferdülés látható az orron,azt még a műtét közben tudják korrigálni.De ha alapból ferde vagy nagy az orr,és nincs köze magához az orrsövényhez,akkor már plasztikai beavatkozásra lenne szükséged.Azt is megcsinálják a kérésedre,de nem TB támogatással.

2011. dec. 25. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
javítok: enyhe
2011. dec. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!