Egészségügyi alkalmassági vizsgán (jogsihoz) van olyan rész, amikor le kell venni a cipőnket?
10#
Lány vagyok, de nem baj. :)
Egyébként gondolhattam volna, hogy csak a rosszat látjátok meg. Azért tettem fel a kérdést, mert a lábam kisebb balesetet szenvedett, minek következtében az utóbbi hetekben SAJNOS csak harisnyával tudom viselni a cipőmet, mivel a zokni nagyon nyomja és fáj. :( Remélem mielőbb meggyógyul, de addig nem járhatok mezítláb. Emiatt izzadósabb a lábam, harisnyával nem egyszerű. Remélem így már mindenki érti és remélem kapok egy normális, biztos választ is.
Egy, szerintem mindenki telibeszarja mi van veled, saját magadon kívül.
Kettő, addig jó amíg ez a legkisebb problémád ápoltság terén, bár csak minden annyira odafigyelne magára, hogy már ez is zavarná.
Kevered az egészségügyi alkalmasságit az elsősegély vizsgával. Elsősegélynél tuti nem kell levenni. (gondolj bele, "balesetet szimuláltok", ott viszonylag ritkán csinálnak ilyet...)
EÜ alkalmasságin meg látás, hallásvizsgálat van, meg már nem emlékszek mik. De ott sem valószínű, hogy le kellene.
Jogosítványhoz, az orvosi vizsgálatnál nem kell levenni a cipőt. Esetleg akkor, ha valami betegség okán szakorvoshoz küldenek /pl. sziv, cukor, ideg stb/. Ott lehetséges.
De én már hallottam olyat, hogy a bomba nőt szemorvos levetkőztette a vizsgálathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!