Jelentkeztem az október 22-i határidejű objektum-őr rész-szakképesítésre és már túl vagyok az alkalmassági vizsgákon! Azóta viszont semmi hír, hogy hogyan tovább. Valakinek szóltak már vagy tud valami információt?
Ne idegeskedj, nekem sem szóltak még, és annak a srácnak sem akivel felvételiztem.. Nekem azt mondták hogy január elején szólnak(bács megyében felviztem)
Hány pontot értél el? Mindennel végeztél? Elbeszélgetés is megvolt minden?
Ha jól értesültem az elbeszélgetésen történelem kérdéseket is feltesznek pl Mikor volt az állam alapítás, Rákoczi szabadságharc.. stb... MIért szeretnél rendőr lenni..
Nekem 119 pontom lett a felvételin és ehhez még hozzá jön egy nyelvvizsga 3 pont plusz 5 pont a B-s jogsiért és igy 127 pont. Legalább is a Kecskeméti kapitány azt mondta igy számolják a plusz pontokat.
A másik srácnak meg 115.
Hát akkor nem tudom:S Nekem ezt mondta a kecskeméti rendőrkapitányságon a nagyfőnök... De sztem tök 8.. Reméljük a legjobbakat.:D
Sok sikert a felvételihez!! Egy kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!