Ha cukorbeteg vagyok 2010 óta, akkor jogosult vagyok adóvisszatérítésrevisszamenőleg is?

" lehet inzulinrezisztenciáról beszélni diabetesben is.
mert ugye, az is diabeteshez vezet(het), ha vkinek a sejtjei inzulinrezisztenssé válnak, meg akkor is, ha túl kevés inzulinja termelődik. nálad a kórkép az első állapotból fejlődött ki valószínűleg.
aki azt írta, hogy IR-es vagy, az nem olvasta el figyelmesen, amit írtál ;)"
Elolvastam figyelmesen, a kérdező II.-s diabos, II.-es diabosnak csak szövődménnyel jár adókedvezmény...

sajnos, szövődményre sem jár feltétlenül, hiszen a 1170-es = Nem-insulin-dependens cukorbetegség többszörös szövődménnyel.
1180-as = Nem-insulin-dependens cukorbetegség k.m.n. szövődményekkel. (KMN = külön megnevezés nélkül.)
A 1170-re még jár, a 1180-ra meg már nem.
.
Előző: az egyik kommentedben annyit írtál csak, hogy IR-re nem jár. Mivel a kommentekben nem látszik, ki szólt hozzá, nem lehetett tudni, hogy a többit te írtad-e vagy nem... BÉKE.
Lényeg a lényeg: a kérdezőnek meg kéne néznie, hogy milyen kóddal diagnosztizálták, és tartják nyilván. Nekem a kórházban szokták kiadni az igazolást egyébként.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!