Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha cukorbeteg vagyok 2010...

Ha cukorbeteg vagyok 2010 óta, akkor jogosult vagyok adóvisszatérítésrevisszamenőleg is?

Figyelt kérdés
Miket kell csatolnom a bevallásomhoz és milyen összeget kapok,ha kapok?

2013. ápr. 22. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
előző kettő voltam: amúgy ezt az egészet törvény szabályozza, utána tudsz nézni a neten, csak nézd a hatályossági időt, mert, ahogy írtam, az elmúlt pár évben sok megvonás volt.
2013. ápr. 29. 05:08
 12/15 anonim ***** válasza:

" lehet inzulinrezisztenciáról beszélni diabetesben is.

mert ugye, az is diabeteshez vezet(het), ha vkinek a sejtjei inzulinrezisztenssé válnak, meg akkor is, ha túl kevés inzulinja termelődik. nálad a kórkép az első állapotból fejlődött ki valószínűleg.

aki azt írta, hogy IR-es vagy, az nem olvasta el figyelmesen, amit írtál ;)"

Elolvastam figyelmesen, a kérdező II.-s diabos, II.-es diabosnak csak szövődménnyel jár adókedvezmény...

2013. ápr. 29. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:

sajnos, szövődményre sem jár feltétlenül, hiszen a 1170-es = Nem-insulin-dependens cukorbetegség többszörös szövődménnyel.

1180-as = Nem-insulin-dependens cukorbetegség k.m.n. szövődményekkel. (KMN = külön megnevezés nélkül.)

A 1170-re még jár, a 1180-ra meg már nem.

.

Előző: az egyik kommentedben annyit írtál csak, hogy IR-re nem jár. Mivel a kommentekben nem látszik, ki szólt hozzá, nem lehetett tudni, hogy a többit te írtad-e vagy nem... BÉKE.

Lényeg a lényeg: a kérdezőnek meg kéne néznie, hogy milyen kóddal diagnosztizálták, és tartják nyilván. Nekem a kórházban szokták kiadni az igazolást egyébként.

2013. ápr. 30. 05:47
 14/15 A kérdező kommentje:
sziasztok, a BNO kód,amit ráírtak az igaztolásra:190-tehát sztem erre nem lehet igénybevenni-egy egész napomat a mai napot erre az igazolsára szántam,gyakorlatilag a semmiért...:ssss
2013. máj. 6. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
így van, jelenleg már biztos nem jár. de azért annak utánajárhatsz, hogy két évvel ezelőtt járt-e még, és ha mást nem, de 2010-11-re érvényesíted... az is több, mint a semmi...
2013. máj. 7. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!