Marasztalhatnak-e bent az orvosok a kórházban egy anyajegy eltávolítása után?
A héten fogok menni, az orvos aki vizsgált nem tudta eldönteni, hogy a kerek anyajegyem azért furcsa alakú, merthogy azzal az eszközzel amivel nézi az összenyomja, vagy alapból veszélyes és ki kell metszeni?
Az orvos aki megnézte a leletet, azt mondta, hogy 3 napot a 'műtét' után bent kell feküdni, úgyhogy cuccal menjünk a 'műtét' napján a kórházba. Több ismerősömnek is távolították már el anyajegyét, egyiküknek sem kellett maradni.
Elmúltam 18 éves, dönthetek arról, hogy a saját felelősségemre eljövök a kórházból, vagy sem? Az anyajegy nincs szokatlan helyen, a hátam közepén, nem is a gerinc vagy lapockacsont felett, hanem olyan helyen, ahol nincs fontos szerv/csont.
Az orvos egyébként aki megvizsgálta a hátam a leletekkel együtt, azt mondta, hogy majd az orvossal kell megbeszélni (azután hangzott el ez a pár mondtad, ahogy mondta azt, hogy bent kell maradni 3 napot, szóval akkor valószínűleg nem kötelességem).
Nem a műtéttől félek, mert nincs mitől tartanom, hanem attól, hogy bent kell-e maradnom, mert semmi kedvem hozzá. Lehet csak azért mondta, mert nem a városban élek, ahol a kórház van, de nem buszozok aznap, hanem kocsival visznek/hoznak.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!