Mennyibe kerülne az ellátás?
Figyelt kérdés
Júniusban érettségiztem és júliusban kijöttem külföldre. Otthon nem fizetem a TB-t (ha jól tudom havi 6600 ft). Áprilisban végleg hazaköltözöm Magyarországra, és szeretnék eltávolítani két anyajegyet. Nos, mivel otthon nem fizettem a TB-t ezért a műtétekért biztos fizetni kell valamennyit, meg azért hogy megnéz a bőrgyógyász és az első kérdésem az az lenne, hogy két anyajegy eltávolítása mennyibe kerülne ha kórházban csináltatnám? A másik kérdésem meg az lenne, hogyha magánrendelésnél csináltatnám akkor mennyi lenne? Hogy jönnék ki olcsóbban? És még lenne egy kérdésem...januárban voltam nőgyógyásznál és irattattam fel tablettát, azért miért neme kellett fizetni a dokinak? Bocsi hogy ennyit kérdezek, és előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat:)2013. márc. 19. 23:10
1/1 anonim válasza:
A bőrgyógyászati témához tudok segíteni: menj maszek rendelőbe, ott előre tájékozódhatsz az árakról. Férjemnek (vidéki nagyvárosban) néhány nagyobb, több kisebb eltávolítása 10 e. Ft volt. A nőgyógyász nyilván eltekintett a "piros" jelzéstől, több macera van vele, ami neki nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!