Ha valaki a körzeti fogorvoshoz megy, koronákért, hídért jogos hogy az elkér, több mint 300. 000 Ft ot? ( 22 fogról van szó ) Vagy ezek magánárak? Akkor mit fizet a TB?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 10:13
1/6 anonim válasza:
A TB a fogmegtartó kezeléseket fizeti, mint pl. tömés, gyökérkezelés, különböző szájsebészeti mutatványok. A pótlás sosem volt ingyen. A 300 000 egyáltalán nem sok 22 fogért.
2/6 anonim válasza:
A "nem sok"-ot persze úgy értem, hogy ez teljesen reális ár, sőt megkockáztatom, hogy nem is túl magas ár, mivel rengeteg fog pótlásáról van szó. Ja és fogpótlásnál nincs olyan, hogy "magánár" és "TB-s ár" mivel a fogpótlás teljesen önköltséges buli. Ennek ellenére úgy vélem, hogy mégis olcsóbb körzeti fogorvosnál, mert az TB-re megcsinálja azt, ami ingyen jár, pl. tömés, fogkőleszedés, ilyesmi.
3/6 anonim válasza:
nekem tavaly mondta a körzeti fogdoki, hogy 13 ezer darabja,a pótlásnak:(
4/6 anonim válasza:
A TB a pótlást nem támogatja.
Az ár pedig amit kaptál nagyon olcsó, még ha a legolcsóbb anyagból készült pótlásokról van szó, akkor is.
6/6 anonim válasza:
22 fogért ez semmi. Én 1 db-ért fizettem 36e Ft-ot, és még le is tört, de mondjuk garanciás, annak ellenére, hogy az Sztk-ban csináltattam. Akárhogy számolom, nálad ez foganként nincs 14e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!