Szerintetek adnak beutalót MRI-re a két szép szememért?
A két szép szemedért nem adnak. Ha a tüneteid indokolják,
akkor adnak. Viszont ne akard megszabni az orvosnak, hogy kötelezően adjon, mert azt nem szeretik, ha a beteg okosabb.
Panaszaidra tekintettel vesd fel, hogy talán, esetleg, nem lenne szükséges egy újabb MRI? Nagyon drága, orvos keze is kötve van, nem írhat csak úgy, mert valakinek szép a szeme.
értelem szerűen a két szép szememet csak hülyéskedésképp írtam, a lényeg az, hogy a panaszaim indokolnák, két szakrendelésből 1 adott volna, de oda nem tudtam volna elmenni a munkahelyi távolság miatt, ami meg közel lenne a munkahelyemhez, és a munkahelyhez közeli szakrendelésen jártam, ott viszont nem adtak, hiába vittem magammal a másik szakrendelésről a leleteket, véleményt, indokokat.
Az a baj ,hogy mostanság nagyon beteges vagyok, főleg gerinc és idegi téren (lehet alagút szindrómám van,de gáttáji fájdalmaim állandósultak -> prosztatámmal minden ok, nem azzal van a gond), és a bő tucat orvos ha adott egyáltalán kézzel fogható diagnózist, akkor örülhettem, nem hogy még beutalni valahova kivizsgálásra. Szóval igen, a két szép szememért biztos nem fognak adni, de hogy másért se már ebben az orszában, az is biztos, inkább dögöljön meg az ember akár fiatalon is.
Akkor pedig kénytelen leszel oda elmenni,ahol kaptál volna. Ha más nem, szabadságod ideje alatt talán van rá időd.
És valóban nagyon drága az ilyen vizsgálat,egy alap TB sehol a világon nem fedezi,csak alapos indokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!