Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Segítség! Tudtok egy olyan...

Segítség! Tudtok egy olyan helyet, ahol egy 29 éves beteg férfit gondoznának?

Figyelt kérdés

2,5 éve egy ritka betegségem van. Jelenleg nem tudom ellátni magam, azaz főzni, mosni! Ebben kell, segítség, és hogy vihessem a számitógépem. Legyen állandó internetkapcsolatom. Ez az egyetlen kapcsolatom a

világgal! Természetesen térítés ellenében.

2013. márc. 20. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen betegséged van?
2013. márc. 20. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Otthonod van? Elég lenne, aki ellát? Vagy olyan hely kéne,ahová be is lehet költözni?
2013. márc. 20. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
tök jó ez a kis beszélgetés.. szeretem, ha a kérdező beböfög valamit, aztán cseszik válaszolni.
2013. márc. 20. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Beteg vagyok. Nem ülhetek folyton a gép előtt. Lényegtelen az adott esetben, milyen betegségem van. Nagyon ritka genetikai betegség. Ráadáéul ezek nem válaszok. Hely kell! S nem csak egy személy.
2013. márc. 21. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy helyet tudok,ahol el szoktak ilyen betegeket helyezni. A Máltai Szeretet Szolgálatnak van egy otthona. Ha érdekel megtudom a címet és,h hogyan lehet oda bejutni.
2013. márc. 21. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
küld el privatban! hálás lennék
2013. márc. 21. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
OK! Ma utánajárok.
2013. márc. 22. 06:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak még annyit néma vagyok a betegségból adódóan. Wifi kapcsolat szükséges ahhoz hogy a telefonon a telefonon a kommunikációs program működjön.
2013. márc. 22. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!