Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvos felszokta jegyezni...

A háziorvos felszokta jegyezni valahova, hogy a beteg metöl medig hiányzot?

Figyelt kérdés
sziasztok. Szerdán elmentem a háziorvosomhoz mert megvoltm fázva és csütörtökig adot igazolást.Én az igazolást nem találtam mikor haza jöttem és ugy emlékeztem hogy meg adta az igazolást pénteki napra is.(mivel utolso nap..) Visszont ma reggel megtaláltam az igazolást a nadrágom zsebébe és csütörtökig adot igazolást.Ha holnap elmegyek kérni egy másik igazolást azzal az okkal , hogy 'elhagytam' és kérdezni fogja metöl medig hiányoztam akkor mondhatom hogy péntekig? Vagy felszokták jegyezni valahova? (gép,füzet.. stb) ?
2013. márc. 10. 16:16
 1/1 anonim válasza:
60%
Ahogy elnézem nem. Úgy értem valahonnan csak kaptál igazolást a nyelvtanórákról.
2013. márc. 10. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!