Gyomortükrözés? Aki volt már, kérem ossza meg velem tapasztalatait!
ha sokat ég a gyomrod (savtúltengés, marja a falat) előbb-utóbb fekélyes lesz, mert nem bírják a szövetek
én gyomortükrözést még csak a másik oldalról láttam (a kemeraképet:D), de azt tudom, hogy annyi dolgod lesz, hogy egy gumis csövet bedugnak a torkodon.. ez talán kellemetlen lesz, de nem vészes, és azon vezetik át a kameracsövet.. ezt már nemigen fogod érezni, úgyhogy ne parázz:)
am egyél kekszet, vagy tejet, ha ég a gyomrod.. az lefoglalja a savat, enyhítheti az égést
Fájdalom nincs, csak akkor kellemetlen, ha érzékeny a nyelved hátsó fele, és könnyen elkezdesz öklendezni, ha a torkodhoz ér valami, meg nyelni is érdekes így.
Raknak alád tálad vagy zsepit,ha egy kis hányás jönne.
Ha vesznek szövetmintát azt nem is érzed, egy kis csipesszel csippentenek.
A képernyő felé fordulva fekszel, lehet nézni is, elég érdekes. Izgulásra nincs ok.
nagyon köszönöm a válaszokat!
első! sajnos egész nap eszem a kekszet meg a hideg tejet, de csak egy óráig jó utána kb... óránként majszolgatnom kell egy kicsit, különben már mar meg fáj(éjszaka is) de köszönöm a tanácsod!
arról esetleg tudnátok mondani valamit, hogy a kialakult fekély mennyire fáj? mert nekem azt mondták hogy négykézláb jár tőle az ember meg hogy elviselhetetlen... nekem azért ennyire (még) nem vészes, de biztos hogy nem csak egy kis sav... fél éve tart és szedem a savlekötőt meg diétázok, mégis van... akkor ez lehet fekély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!