Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol tudok leszedetni egy...

Hol tudok leszedetni egy anyajegyet? Csak simán bemegyek egy bőrgyógyászatra, vagy hogyan kell az ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen kiemelkedő nagy anyajegyem és a melltartópánt foylamatosan irritálja... Le szeretném szedeti, hogy ne legyen belőle bajom. 17 éves vagyok, szerintetek meg lehet valhalol ingyen is csináltatni? És mennyire fájdalmas?? :S
2009. szept. 11. 15:35
 1/2 anonim válasza:

Nekem 3hónapja szedtek le kettőt.Teljesen ingyenes volt, mondjuk a klinikán kifejezetten abban a honapban volt ez igy.Egyáltalán nem fáj, az elején én is nagyon féltem h fájni fog de maximum csak kellemetlen, mint minden orvosi beavatkozás.

Bemész, fölfekszel az asztalra, kapsz egy pici helyi érzéstelenítést, majd a doki leégeti az anyajegyet egy kis szerkezettel(konkrétan 3mp), kapsz egy tapaszt, és mehetsz.Szóval az egész 10perc durván.

Lehet durván hangzik de tényleg egyáltalán nem fájdalmas, mint amit először én is hittem.

A tapaszt még 3napig rajta kell tartani, a fertőzések elkerülése végett, de a tapasz levétele után pár héttel márcsak egy halvány kis heg látszik.

Ugyhogy szerintem ne félj tőle.

Remélem segítettem.

2009. szept. 12. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem nagy anyajegyet szedtek le a hátamról, amiért a macskám belekapott és félig már lógott. Sebészeten történt, azon kívül, hogy vágták és nem égették, szinte teljesen olyan volt, mint az előttem válaszolónak.
2009. szept. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!