Szerintetek epekő?

Figyelt kérdés

Na szóval vasárnap óta hányingerem volt(ez nálam megszokott pszichés alapon).Én hülye idióta már kedden jól voltam erre ettem hagymát (amitől egy ideje rosszul vagyok,anyumnak és mamámnak is volt gondja a hagymával uborkával stb).Most voltunk dokinál elküldött laborra meg uh-ra,nem görcsölök,tegnap este hányingerem volt,rázott a hideg meg égett a gyomrom de nem görcsöltem.Kicsit ment a hasam.

16/L

2013. febr. 27. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet akár bélgyulladás, ételallergia, stb. Diagnózist csak a vizsgálatok fognak adni! Nekem is vannak ilyen jellegű problémáim, és nincs epekövem.
2013. febr. 27. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
JA csak azért feltételezi az orvos mert fájt a fejem meg a hátam és az epe kisugárzik.
2013. febr. 27. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze lehet epekő is, de ez majd kiderül vizsgálat után!
2013. febr. 27. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem nem az! :)
2013. febr. 27. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!